Viies liiklusõnnetuses sai viga 30 inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei. Foto on illustreeriv.
Politsei. Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Reedel juhtunud kuues inimkannatanutega liiklusõnnetuses sai viga seitse inimest.

Suurima vigastatute arvuga liiklusõnnetus juhtus kella 9.25 ajal Tallinna-Narva maantee 124. kilomeetril. Esialgsetel andmetel sõitis Narva poolt Rakvere suunas väikebuss Opel ja võttis hoo maha, et sooritada vasakpööre tanklasse. Väikebussi taga sõitnud liinibuss Mercedes Benz ei jõudnud küllaldaselt pidurdada ja sõitis väikebussile tagant otsa. Kokkupõrke tagajärjel kaldusid sõidukid vastassuunavööndisse, kus toimus kokkupõrge maasturiga. Liinibussis oli 29 reisijat ja sõidukijuht. Kokku sai vigastada 25 inimest, kellest ühe, 48-aastase naise vigastused on rasked. Väikseid lapsi selles liiklusõnnetuses ei osalenud. Suure bussi reisijate hulgas olid ka teismelisi, kes said kergemaid vigastusi. Noored on lubatud kodusele ravile.

Päeva esimene õnnetus juhtus kell 8.05 Haapsalus Raudtee tänava ja Kiltsi tee ristmikul, kus 76-aastane Toivo keeras Mitsubishi Lanceriga kõrvalteelt vasakpöördega peateele ja sõitis otsa seal liikunud jalgratturile, 63-aastasele Victorile. Kiirabi viis Victori Läänemaa haiglasse.

Kolmas õnnetus juhtus kella 13.54 ajal Tartus Riia tänav 69 ees, kus 36-aastane Jelena hakkas Audi A7-ga hoovist välja sõitma, kuid ei pannud tähele kõnniteel kõndinud 61-aastast Koidut ja sõitis talle otsa. Kiirabi viis Koidu Tartu Ülikooli kliinikumi kontrolli.

Neljas õnnetus juhtus kella 17.40 ajal Järvamaal Roosna-Alliku vallas Pärnu-Rakvere-Sõmeru maantee ja Anna-Peetri-Huuksi tee ristmikul, kus 49-aastane Svetlana sõitis Mazda 6-ga ette peateel liikunud Ford Focusele, mida juhtis 47-aastane Aivar. Kiirabi viis Järvamaa haiglasse nii Fordi juhtinud Aivari kui ka kaassõitja, 43-aastase Maire.

Viies õnnetus juhtus kella 21.54 ajal Tallinnas Tartu maantee 76 asuva viinavabriku peahoone juures, kus väljaspool ülekäigurada teed ületanud 55-aastane Andrei sai löögi Audi A6-lt, mille roolis oli seni tuvastamata juht. Kiirabi viis Andrei Ida-Tallinna keskhaiglasse. Kuna sõiduk lahkus sündmuskohalt, on liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel. Politsei palub õnnetuse pealtnägijatel helistada politsei kliendiinfo telefonil 612 3000 või saata e-kiri aadressile pohja.lmt@politsei.ee .

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles