Augustis uppus veekogudes viis inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadunuid aitab otsida ka lennusalga kopter.
Kadunuid aitab otsida ka lennusalga kopter. Foto: Küllike Rooväli/Scanpix

Tänavu augustis uppus Eesti veekogudes kokku viis inimest ehk kolm korda vähem, kui mullu samas kuus. Tänavu augustis hukkus tulekahjudes vaid üks inimene.

Päästeameti statistikast selgub, et tänavu augustis uppus kokku viis inimest, neist kaks Harju maakonnas ning üks Lääne, üks Pärnu ja üks Valga maakonnas.

Kokku on tänavu kaheksa esimese kuu jooksul veeõnnetustes hukkunud 25 inimest, neist viis mais ja kaheksa juulis. Jaanuaris uppus kaks, veebruaris kaks, aprillis kaks ja juunis üks inimene.

Eelmise aasta augustis uppus päästeameti statistika kohaselt kokku 15 inimest ning kaheksa esimese kuu jooksul kokku 53 inimest.

Tänavu augustis hukkus tulekahjudes vaid üks inimene, kaheksa kuuga on tuleõnnetustes elu kaotanud kokku 31 inimest.

Tänavu augustis hukkus tulekahjudes vaid üks inimene, inimelu nõudnud tuleõnnetus leidis aset Valgamaal, selgub päästeameti statistikast.

Kokku on tänavu esimese kaheksa kuu jooksul tulekahjudes hukkunud kokku 31 inimest, neist üheksa jaanuaris, kaks veebruaris, kuus märtsis, kaks aprillis, neli mais, kuus juunis ja üks juulis.

Eelmise aasta augustis hukkus tulekahjudes samuti üks inimene ning esimese kaheksa kuu jooksul kokku 30 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles