Päästjad leidsid kortermajast naisterahva surnukeha

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esialgsetel andmetel võis naist tabada terviserike ja selle tõttu jäi toit pliidile kõrbema.
Esialgsetel andmetel võis naist tabada terviserike ja selle tõttu jäi toit pliidile kõrbema. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Eile kell 13.55 teatati häirekeskusele, et Võru linnas tuleb korrusmajast suitsu. Kohale jõudes leidsid päästjad eest elutu naisterahva.

Häirekeskus sai teate, et Võru linnas Petseri tänavas asuva korrusmaja teise korruse aknast on näha suitsu ja trepikojas on kõrbelõhn. Päästjad sisenesid lahtise akna kaudu korterisse ja leidsid sealt elumärkideta vanema naisterahva ning pliidile jäänud toidu. Esialgsetel andmetel võis naist tabada terviserike ja selle tõttu jäi toit pliidile kõrbema.

Teist suuremat põlengut sõitsid Lõuna päästekeskuse päästjad kustutama eile pärast kella 23. Häirekeskus sai kell 23.18 teate tulekahjust Tabivere vallas Valgma külas, kus põles puidust elumaja, mis oli kokku ehitatud plokkidest laudaosaga.

Päästjate saabumise ajaks võis näha katuseräästa alt leeke. Päästjad tõid majast välja 53-aastase mehe ja 81-aastase naise, kes toimetati haiglasse.

Kustutustööde käigus toodi köögist välja propaaniballoon. Hoone muutus tulekahju tagajärjel elamiskõlbmatuks.

Suitsuandurit lakke paigaldatud ei olnud, see lebas pakendis laua peal.

Sündmuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles