Amet: laste Krimmi lastelaagrisse sattumise taga on vanemad

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artek
Artek Foto: SCANPIX

Tallinna haridusameti kinnitusel pole ametil ega ka koolil seost kolme Eesti õpilase sattumisega Krimmi Arteki lastelaagrisse, vaid selle taga on lapsevanemad.

«Tallinna Tõnismäe Reaalkoolist saadud info põhjal korraldasid konkursist osalemise õpilase vanemad. Ka laste tegevuse üle suvevaheajal otsustavad lapsevanemad,» ütles Tallinna haridusameti avalikkussuhete peaspetsialist Leini Jürisaar BNSile.

Vahetult enne uue kooliaasta algust naasis Tallinna Tõnismäe reaalkooli 7. klassi õpilane Daniel Ojala Artekist, ühest kuulsamaist lastelaagrist, mis loodi peaaegu et 100 aastat tagasi, kirjutas Postimees teisipäeval.

Tuusiku Artekki sai ta nagu teised kaks õpilast Eesti delegatsioonist - Artemi Sotškov ja Mihhail Boborenko - autasuna eduka osavõtu tõttu kolmanda rahvusvahelise lugejate konkursi «Elav klassika» lõppvoorust.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles