Videoküsitlus: kas Eesti on sõbralik riik?

Meribel Sinikalda
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Postimees uuris vabaõhukontserdil Sõbralik Eesti, kui sõbralikuks riigiks inimesed Eestit peavad. Vastused olid väga erinevad, vaata videot!

«Ma arvan, et ta võiks olla palju sõbralikum, kahjuks ei ole nii sõbralik, kui mulle meeldiks. Hästi palju on sellist vaenulikkust, vaenulikke sõnavõtte, vaenulikke tegusid ja mina ei tunne end selles riigis sellepärast väga turvaliselt,» ütles Kadri Ann. Temaga nõustus Lisann, kes ütles, et Eesti võiks olla sõbralikum- siin kiusatakse palju ja käitutakse halvasti. 

Kuidas aga muuta Eestit sõbralikumaks? «Käituda nii nagu meile meeldiks, et meie endaga käitutakse,» arvas Kadri Ann.

Nigeeriast pärit Gabriel arvas aga, et Eesti on väga sõbralik. «Olen veetnud siin küll vähe aega, kuid siin on hea olla. Siin on tore aega veeta, nautida inimestega suhtlemist. Ma küll ei mõista teie keelt, kuid ma näen, et inimesed on meie vastu väga sõbralikud. Ma armastan Eestit. Eesti on sõbralik riik,» ei olnud noormees kiitustega kitsi. 

Hea lugeja, räägi kaasa, kui sõbralik riik on Eesti?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles