Paides tabati eakatelt kotte röövinud teismelised

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paides röövisid poisid vanainimestelt poekotte.
Paides röövisid poisid vanainimestelt poekotte. Foto: Margus Ansu / Postimees

Paide politsei sai kätte kaks poissi, kes ründasid linnas eakaid inimesi ja võtsid neilt ära kotte toiduainete ja rahaga.

Üks poistest on 15- ja teine 17-aastane, vahendab Reporter.ee.

Süüdistuse järgi ründasid poisid 85-aastast meest, kellelt võeti ära poekott, kus lisaks muudele asjadele olid ka dokumendid ja sularaha ning 75-aastast meest, kellelt võeti vägivalda kasutades ära toiduainetega kott.

Prokurör Tiina Viru sõnul on üks poistest ka varem kohtulikult karistada saanud, kuna röövis aasta algul ühelt vanaproualt suurema summa raha sisaldanud poekoti. «See oli veel eriti jõhker tegu, sest ta jälitas seda vanaprouat läbi terve linna, enne kui ta leidis paraja koha, kus need asjad ära võtta,» rääkis Viru.

Röövlite tõttu soovitab prokurör eakatel oma raha ja dokumente mitte poekottides hoida. Viru rääkis, et kuritegelike kampadega liituvad ka täiesti tublid ja seadusekuulekad noormehed, kes pole kaaslaste plaanidest teadlikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles