Tallinnas toimub heategevuskontsert Ukraina toetuseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ukraina lipp.
Ukraina lipp. Foto: MARKO DJURICA/REUTERS

Tallinnas Õpetajate majas tuleb järgmise nädala neljapäeval kontsert Ukraina toetuseks, millelt saadav tulu läheb Ukraina piirivalveüksuse toetamiseks.

Heategevuskontsert-aktsioon «Võitlus sõltumatuse eest – 2015» toimub 17. septembril kell 18.30 Õpetajate majas aadressil Raekoja plats 14, kirjutab Etnoweb.

«Kontserdi käigus tahame avaldada Eesti elanikele suurt tänu Ukraina toetamise ja abi eest. Samas tutvustame hetkeolukorda Ukrainas ja terrorivastase operatsiooni alal, räägime oma muredest ja ukrainlaste lootustest. Lauludesse ja juttudesse pandud lood sellest, kuidas see aasta meid muutis. Muu hulgas saate kuulata lugusid ühest vabatahtlikust, militaarkaplanist ja näitlejannast ning vaadata Ukraina sündmusi kajastavaid videolõike», - jutustavad ürituse korraldajad.

Kontsertkavas osalevad:

Nikita Obuštšenko – konkursi «Ukraina hääl» finalist

Jelena Šiškina – Ukraina teeneline kunstnik, Harkovi Kultuuriakadeemia rahvalaulu kateedri dotsent

Jevgeni Goltsov – multiinstrumentalist, raadiosaatejuht

Õhtut juhivad Anastassia Goltseva ja Arina Palamar.

Üritusest saadud tulu läheb hädavajalike asjade soetamiseks piirivalveüksusele Trjohizbjonka külas (Luuga oblast, Ukraina).

Pilet ehk heategevuslik annetus on 10 eurot. Pileteid saab broneerida telefonil (+372) 5800 6563 või e-posti teel: eurokultuur@gmail.com.

Korraldaja: Eurokultuur OÜ

Аntud uudis jõuab teieni projekti «LÕVI – lõimumisvaldkonna kommunikatsiooni​koostöövõrgustiku arendamine ja uudiste vahendamine» raames. Lõimumisvaldkonna info koostamise ning edastamise projekti «LÕVI» toetab Integratsiooni ja Migratsiooni Sihtasutus Meie Inimesed (MISA).

Foto: MISA
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles