Ministeerium unustas ka Tallinna linnale kirja saata

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Itaalia rannavalve poolt päästetud pagulased saabumas maale 18. augustil.
Itaalia rannavalve poolt päästetud pagulased saabumas maale 18. augustil. Foto: SCANPIX

Sotsiaalministeerium vabandas, et unustas pagulaste vastuvõtmise valmidust küsiva kirja saata Lääne-Nigula vallavalitsusele.

Ühtlasi tunnistas ministeerium, et kiri jäi saatmata ka Tallinna linnavalitsusele.

«Kinnitame, et ministeerium ei ole ühtegi enam kui kahesajast omavalitsustest kirjasaajate ringist tahtlikult välistanud,» märkis ministeeriumi meediasuhete nõunik Aleksandra Solntseva.

«Saadame kirja ka neile kohe. Kuna mitmed omavalitsused on meilt palunud vastamiseks ajapikendust septembri lõpuni, et teemat volikogudes arutada, jääb ka Tallinnal ja Lääne-Nigula vallavalitsusel aega kirjale vastamiseks. Palume vabandust, et selline kahetsusväärne juhus aset leidis,» märkis nõunik.

Ajaleht Lääne Elu kirjutas eile, et kõik kohalikud omavalitsused pidid vastama sotsiaalministeeriumi arupärimisele pagulaste vastuvõtmise võimekuse kohta, ainsana Läänemaal ei olnud seda teinud Lääne-Nigula vald, sest nad ei olnud ministeeriumilt sellist palvet üldse saanudki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles