Maanteeameti peadirektoriks saab Priit Sauk (1)

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Sauk 2008. aastal.
Priit Sauk 2008. aastal. Foto: Peeter Langovits

Majandus- ja taristuminister Kristen Michal nimetas täna maanteeameti uueks peadirektoriks Priit Sauki, kes asub ametisse 14.septembril. 

Michali sõnul rääkisid konkursil Sauki kandidatuuri kasuks tema töökogemus ja otsusekindlus senistel töökohtadel. «Saukil on väga hea kogemustepagas erasektori ettevõtete juhtimisest, mis sobib ka maanteeameti seatud eesmärkide elluviimiseks,» ütles ta pressiteate vahendusel. Ühtlasi soovis minister uuele juhile edu.

Priit Sauk on pikaajalise ja mitmekesise kogemusega juht, kes on viimastel aastatel juhtinud ehitusettevõtet SRV Ehituse AS. Saukil on juhtimiskogemus ka ettevõtetest Teede REV2 AS, AS YIT Ehitus, AS Koger ja Partnerid ning AS Tartu Maja. Ta on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli ehitusteaduskonna ehitusinseneri erialal.

«Loodan oma kogemustele tuginedes aidata kaasa Maanteeametis viimastel aastatel alustatud muudatuste elluviimise jätkumisele ja kujundada Maanteeametist uuendusmeelne klienditeenindusele orienteeritud organisatsioon, kus töötavad motiveeritud ja pühendunud spetsialistid,» sõnas Sauk.

Maanteeamet on majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi valitsemisalas tegutsev valitsusasutus, mille põhiülesanneteks on teehoiu korraldamine, enam kui 16 500 kilomeetril riigimaanteedel ohutuks liiklemiseks vajalike tingimuste loomine, liikluse ja ühistranspordi korraldamine, teede ehituse järelevalve ning riikliku teeregistri, liiklusregistri ning ühistranspordiregistri pidamine. Maanteeameti aastaeelarve on umbes 200 miljonit eurot, ametil on üle 500 töötaja.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles