Saaremaa Laevakompanii süüdistab Palot valetamises

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Küllike Rooväli

Saaremaa Laevakompanii (SLK) teatel ei vasta tõele Eesti Päevalehes ilmunud Urve Palo väide, nagu poleks Vjatšeslav Leedo soovinud temaga kohtuda, kui ministeeriumiga arutati praamiliiklusküsimusi.

«Leedo ja Olav Miil kohtusid mitmel korral Indrek Saarega ning Urve Palo nõuniku Danel Tuusisega. Miil kohtus ka Eiki Nestoriga, et arutada praamiliiklusega kaasnevaid küsimusi,» teatas SLK BNSile. «Nendel kohtumistel tegi Leedo korduvalt ettepaneku kohtuda ka nende erakonnakaaslase, minister Urve Paloga, rõhutades temaga kohtumise vajalikkust. Sotsiaaldemokraadid lubasid igal korral vastava palve minister Palole edasi anda, kuid järgmistel kohtumistel edastati ühene vastus: Urve Palo ei ole pidanud otstarbekaks kohtuda.»

SLK sõnul tegid Leedo ja Miil muuhulgas ettepaneku, et ministri eestvedamisel võiks kohtuda ning arutada praamiliiklusega seonduvaid küsimusi ja võimalikke lahendusi ka laiemas ringis – näiteks riigikogu majanduskomisjoniga – samuti erakondade vastavate juhtivate poliitikutega. Ka nendele ettepanekutele SLK väitel Palo reaktsiooni ei järgnenud.

«Urve Palo on praamihanke teemadel tabatud korduvalt otse ja mustvalgel valetamas. Selline järjepidev valetamine ei ole sotsiaaldemokraatidele omane,» märgib SLK enda teadaandes.

Laupäevases Eesti Päevalehes avaldati Väinamere parvlaevaliikluse ja laevade ostu riigihanke korralduse segastest asjaoludest kõnelev artikkel «Leedo altkäemaksust: Poisid pole puhtad», milles Urve Palo väidab, et Vjatšeslav Leedo pole avaldanud soovi temaga kohtuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles