Eesti mees jäi Soomes murdvargusega vahele

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Murdvargus. Fotolavastus.
Murdvargus. Fotolavastus. Foto: Toomas Huik / Postimees

Soomes Salo linnas jäi eile murdvargusega vahele 29-aastane Eesti mees, kes on politsei kinnitusel pannud varemgi rohkelt kuritegusid toime nii Soomes kui ka Eestis.

Mees murdis eile õhtul kella 17-21 vahel sisse ühte eramusse, mille elanikud viibisid parajasti reisil, vahendas Iltalehti.

Ta varastas palju esemeid majast ning murdis sisse ka hoovis seisnud sõiduautosse Madza, kuhu ta kogu varastatud kraami pani. Seejärel hakkas ta sõitma Helsingi poole.

Lohja linnas jäi mees aga politseile kiiruse ületamisega vahele ning ta peatati. Kuna politsei avastas autost palju kahtlasi esemeid, võeti ta kinni ja toimetati Salo politseijaoskonda.

Esialgu andis mees politseile valed isikuandmed, hiljem selgus tema tegelik nimi ning ka see, et auto ja autos olnud asjad olid varastatud. Teda süüdistatakse varguses, mootorsõiduki ärandamises ja valede isikuandmete esitamises politseile.

Mehe paturegistris on juba 14 välismaal toime pandud kuritegu ning teda on varem mitu korda Soomest välja saadetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles