Ohvrit rehahoopidega raskelt vigastanud mees sai karistada

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru maakohus.
Viru maakohus. Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Viru maakohus karistas lõppeval nädalal tingimisi vangistusega meest, kes süüdistuse järgi tekitas teisele mehele rehahoopidega raskeid vigastusi.

Süüdistuse järgi tekkis 36-aastasel Viktoril mullu 9. juuni õhtul Kohtla-Järvel asuva maja juures tüli teise mehega, kellega ta rüselema hakkas.

Kui tõuklemine oli lõppenud ning teine mees oli juba eemaldumas, haaras Viktor reha ning lõi sellega kahel korral kannatanule vastu pead. Ohver sai eluohtlikke vigastusi, kuid meedikutel õnnestus tema elu päästa.

Reedel mõistis Viru maakohus Viktori süüdi raske tervisekahjustuse tekitamises ning määras talle lühimenetluse korras kahe aasta ja kaheksa kuu pikkuse vangistuse kolmeaastase katseajaga.

Katseajal peab Viktor täitma temale pandud kontrollnõudeid ja heastama kuriteoga tekitatud kahju, samuti ei tohi ta tarvitada alkoholi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles