Ratas ei paljasta plaane Keskerakonna juhiks pürgimise osas

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Ratas
Jüri Ratas Foto: Toomas Tatar / Postimees

Keskerakonna juhatuse liige ja riigikogu aseesimees Jüri Ratas ei paljastanud esialgu oma plaane Edgar Savisaare vastu erakonna esimeheks kandideerimise osas.

«Keskerakond on tugev ja väärika ajalooga erakond, millel on olnud kongresse nii ühe kui ka mitme esimehe kandidaadiga. Järgmiste kuude jooksul selgub, kas kandidaate on tänavu mitu ning keda erakonna liikmed toetavad,» ütles Ratas BNS-ile.

Tema sõnul on peamine, et iga esimehe kandidaat omab selget visiooni, kuidas Keskerakonna seisukohti parimal võimalikul viisil esindada ning rakendada.

«Olen kindlal seisukohal, et oma liikmete ja toetajate huvide kaitsmiseks ning riigitasandil lubatud poliitika elluviimiseks tuleb Keskerakonnal tõusta taas valitsusse,» sõnas Ratas. «Kongressil valitaval esimehel peab olema usutav nägemus ning reaalne võimekus antud eesmärgi saavutamiseks,» ütles ta.

Keskerakonna esimees Edgar Savisaar kandideerib novembris taas Keskerakonna esimeheks. Savisaar ütles möödunud nädalal intervjuus partei ajalehele Kesknädal oma taaskordset kandideerimist kommenteerides, et loobuda on liiga vara.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles