Kes on Tallinna Sadama kriminaalasja kaks uut kahtlusalust?

Dagne Mihkels
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Meelis Meilbaum

Kaks uut kahtlusalust Tallinna Sadama kriminaalasjas – Kaido Tamberg ja Anna Annikova – on uurimise all tõenäoliselt seoses rahapesuga.

Kaido Tamberge on Eestis kaks – üks neist on Sangaste vallavanem, ja tema uurimise all ei ole. Kaitsepolitseid huvitab tema aasta vanem nimekaim – 1962. aastal sündinud Kaido Tamberg, kes äriregistri andmetel on mootorsõidukite hoolduse ja remondiga tegeleva OÜ Maserati juhatuse liige.  OÜ Maseratil on äriregistris kustutamishoiatus, kuna majandusaasta aruanne on esitamata.

1973. aastal sündinud Anna Annikova on OÜ Berg & Partner juhatuse liige. Viimase majandusaasta aruande järgi on firma põhitegevusala raamatupidamisteenuse osutamine. Ettevõtte mullune müügitulu oli 28 184 eurot, aastakasum oli 38 221 eurot. Ettevõttel pole ühtegi töötajat.

Tallinna Sadama kriminaalasjas on kahtlustatavaks tunnustatud kaheksa inimest - Ain Kaljurand, Allan Kiil, Tõnis Pohla, Toivo Promm, Kaido Tamberg, Anna Annikova, Üllar Raad ja Eno Saar.

Kaitsepolitsei kahtlustab neid kaheksat inimest altkäemaksu võtmises, altkäemaksu andmises või sellele kaasa aitamises ning rahapesus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles