Eesti esindajad osalevad Vladimiris poliitiliste ohvrite mälestamisüritusel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Eesti Suursaatkonna Moskvas esindajad kaitseatašee Lauri Einre ja poliitikadiplomaat Silver Loit osalevad homme ja ülehomme Vladimiris toimuvatel ülevenemaalise poliitiliste ohvrite mälestamise päeva üritustel.

Vladimiri oblasti kuberneri ning kohaliku katoliku kogukonna initsiatiivil toimuvatest mälestusüritustest ning ülevenemaalisele poliitiliste ohvrite mälestamise päevale pühendatud konverentsist võtavad osa ka Poola, Leedu ja Ukraina ametlikud esindajad, teatas välisministeerium.

Kavas on kohtumine Vladimiri oblasti kuberneriga, mälestustahvlite avamine poliitiliste repressioonide ohvritele kohalikul kalmistul, liturgiline mälestusteenistus ning konverents.

Viimati viibis Eesti delegatsioon Vladimiris tänavu veebruaris, mil tähistati 126 aasta möödumist Johan Laidoneri sünnist. Mälestustahvel Johan Laidonerile on paigaldatud poliitiliste repressioonide ohvrite ühisele memoriaalile Vladimiri kalmistul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles