Rootslane mõisteti süüdi poiste käperdamises

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rootsi lipp
Rootsi lipp Foto: SCANPIX

Pärnu maakohus karistas esmaspäeval tingimisi vangistusega Eestis elavat Rootsi kodanikku, kes süüdistuse järgi ahistas seksuaalselt kaht lapseealist poissi.

Süüdistuse järgi kutsus Paides elav 1951-aastal sündinud mees mullu novembri alguses enda korterisse 12- ja 13-aastase poisi, et viimased aitaksid tal erinevaid remondi- ja ehitustöid teha. Seejärel käskis mees poistel pluusid ja püksid ära võtta, millest lapsed keeldusid. Mees ei lasknud sellest end segada ning võttis ise poistel pluusid seljast, ühtlasi hakkas ka pükse alla sikutama. See tal siiski ei õnnestunud.

Lõpuks pistis mees käe poistele püksi, kooris end seejärel alasti ja heitis diivanile pikali. Üks poistest lahkus seepeale korterist, teine jäi aga ehitistöid tegema.

Juhtunu jõudis politseinike kõrvu ning lapsi ahistanud mees sai süüdistuse suguühenduses lapseealisega. Pärnu maakohus mõistis ta esmaspäeval selles ka süüdi ja karistas kokkuleppemenetluses üheaastase tingimisi vangistusega sama pika katseajaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles