Õigusemõistmise nädalal saab kuuest kohtumajast tasuta õigusnõu

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Septembri lõpus ja oktoobri alguses tähistatava õigusemõistmise nädala raames annavad SA Õigusteenuste Büroo juristid neljal päeval kuues Eesti kohtumajas vähekindlustatud isikutele tasuta õigusnõu, vahendas BNS.

Õigusnõu andmine toimub tuleval esmaspäeval kella 10-14 Tallinnas Kentmanni tänava kohtumajas, Tartu kohtumajas ja Haapsalu kohtumajas. Teisipäeval kella 10-14 saab õigusnõu Narva kohtumajas, kolmapäeval kella 10-14 Jõhvi kohtumajas ja neljapäeval kella 10-14 Kuressaare kohtumajas.

Teistel aegadel saab tasuta õigusnõu silmast silma nõustamise käigus Tallinnas, Tartus, Jõhvis, Rakveres, Paides,Pärnus ja Viljandis ning internetis veebilehel www.juristaitab.ee.

Lähemat infot õigusnõustamiste kohta leiab samuti aadressilt www.juristaitab.ee.

Tasuta õigusnõu andmine kohtumajades toimub sel sügisel juba kolmandat korda. Kogu aasta jooksul annavad õigusteenuste büroo juristid regulaarselt õigusnõu aga Pärnu, Viljandi, Paide ja Tartu kohtumajades.

Vähekindlustatud isikutele tasuta õigusnõustamist toetab justiitsministeerium. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles