Ingrid Rüütel: Rahvaliit ei ole iialgi teinud ühtegi poliitilist viga

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrid Rüütel
Ingrid Rüütel Foto: Jelena Rudi

Folklorist ja presidendi abikaasa Ingrid Rüütel ütles ETV saates «Kahekõne», et tema hinnangul ei ole Rahvaliit seni teinud ühtegi poliitilist viga, mis oleks Eesti rahvale kahju toonud.

Rüütel rõhutas, et Rahvaliit on seni täitnud väga olulist rolli ning tegelenud regionaalpoliitikaga. «Samuti on Rahvaliidu prioriteet olnud ka maaelu ning rahvuslik majandus.»

«Rahvaliit on väga seisnud selle eest, et meil säiliks oma rahvuslik asuala ja kõikides Eestimaa piirkondades säiliks elu,» rääkis Rüütel.

Rahvaliidu halba mainet kommenteerides ütles Rüütel, et rahvas ei analüüsi seda, mida Rahvaliit on teinud. «See, miks praegu on madalseis,» ei ole Rahvaliidu opliitika,» ütles Rüütel ning lisas, et ei tahaks Rahvaliidu allakäigu põhjustest rääkida.

Positiivse poole pealt mainis Rüütel, et Rahvaliit on omavalitsustes väga heal positsioonil.

Rüütel kinnitas, et kui Rahvaliitu ühel päeval enam eksisteerima ei peaks, siis tema teise erakonda astuma ei hakka. «Ma ei ole enne ühtegi teise erakonda kuulunud ja ei kavatse ka edaspidi kuuluda. Kui Rahvaliitu ei peaks enam eksisteerima, siis tuleb see asi ära lõpetada. Mina ei lähe enam kuskile edasi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles