Vanglasse tagasi tulemata jätnud mees kuulutati tagaotsitavaks

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor Karp.
Igor Karp. Foto: Justiitsministeerium

Reedel ettenähtud ajaks Tallinna vangla avavanglaosakonda tagasi tulemata jätnud 44-aastast Igor Karpi ei ole justiitsministeeriumi teatel seni leitud.

Justiitsministeeriumi pressiesindaja ütles Postimehele, et Tallinna vangla on alustanud kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb karistuse kandmisest kõrvalehoidmist ja näeb süüdimõistmisel ette rahalise karistuse või kuni aastase vangistuse.

«Kinnipeetav on kuulutatud tagaotsitavaks. Vangla kontrollib erinevaid versioone, mis on seotud kinnipeetava karistusest kõrvalehoidmisega,» kinnitas ministeeriumi esindaja.

Varavastaste kuritegude eest süüdi mõistetud Karp on 182 sentimeetrit pikk, keskmise kehaehituse ja hallide lühikeste siilisoengus juustega. Avavanglaosakonnast lahkudes oli tal seljas must kapuutsiga dressipluus ja jalas mustad teksapüksid. Vang suhtleb vene keeles ja võib viibida Tallinnas või selle lähiümbruses.

Ministeerium palub kõigil, kel on karistuse kandmisest kõrvale hoidva mehe kohta informatsiooni, sellest teada anda vanglateenistuse numbril 5854 3629 või häirekeskuse lühinumbril 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles