Kuressaare ööklubis sai viga rõdult alla hüpanud naine

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiirabiauto.
Kiirabiauto. Foto: Margus Ansu

Pühapäeva öösel sai vigastada Kuressaare ööklubis Diva teiselt korruselt alla hüpanud noor naine.

«Intsident juhtus. Ei tahaks seda kommenteerida, sest mul ei ole omal ka veel kõik asjad selged,» ütles Diva tegevjuht Kristjan Lillimägi väljaandele Meie Maa. Tema sõnul on nii palju teada, et naine hüppas üle piirde ja lasi end teise korruse rõdul rippu, hoides end algul kätega äärest kinni, ent prantsatas seejärel laua pihta.

«Kiirabi käis kohal. Midagi hullu temaga ei ole. Inimene on elus,» ütles Lillimägi.

Sündmus leidis aset kella poole nelja ajal. Teisele korrusele pääs oli selleks ajaks juba umbes pool tundi suletud ja sinna viiva trepi ette pandud kett, millel silt kirjaga «suletud».

Ühe pealtnägija väitel tekkis naisel ööklubi meeskülalisega mõnda aega pärast Tanja Mihhailova kontserti sõnavahetus.

Mõneks minutiks teadvuse kaotanud naine tuli ise meelemärkusele. Ööklubi turvamees tõi märjad käterätikud ja jääd pea alla, see aitas kaheksasentimeetrisest haavast verejooksu peatada, ning kutsus kiirabi. Miks naine rõdult alla hüppas, selle kohta ta ööklubis sõnagi ei maininud. Ka järgmisel päeval ta sündmusest midagi ei rääkinud, sest ei mäletanud toimunut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles