Savisaar 2004. aastal rahapakkumisest: see ei tuleks lihtsalt välja, sest oleks bluff

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Savisaar.
Savisaar. Foto: Reporter.ee

«See ei tuleks lihtsalt välja, sest oleks bluff,» vastas Edgar Savisaar 2004. aastal Urmas Oti küsimusele, kas oleks reaalne, kui mõni Keskerakonna esimehele tuttav ärimees ostaks raha eest partei ära.

Kaitsepolitsei kahtlustuse järgi on Keskerakonna esimees ja Tallinna linnapea Edgar Savisaar korduvalt altkäemaksu võtnud. Kasu sai kahtlustuse kohaselt nii Savisaar ise kui ka Keskerakond. Altkäemaksu andmises kahtlustatakse ärimehi Aivar Tuulbergi, Alexander Kofkinit, Hillar Tederit ja Vello Kunmani.

Urmas Oti saates «Happy hour» oli Savisaar sage külaline. Rääkisid mehed palju ja pikalt. Teemadeks ikka Edgar Savisaare elu ja tema ümber olnud skandaalid ning rõõmud, vahendas Kanal 2 uudistesaade «Reporter».

Ott küsis 2004. aastal oma saates Savisaarelt, kas selline tehing, kus mõni Keskerakonna esimehele tuttav ärimees ostaks raha eest partei ära ja teeks vastutasuks temast Eesti presidendi, oleks teostatav.

Savisaar vastas seepeale, et see ei oleks. «Sellepärast, et nii suurt ja mitmekihilist erakonda, nagu Keskerakond seda on, ei saa mitte keegi üles osta ja keegi ei saa seda müüa ka.»

 «See ei tuleks lihtsalt välja, sest oleks bluff,» lisas Savisaar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles