Sotsiaalmeedias avaldatakse Savisaarele toetust: «Usun Savisaart»

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Usun Savisaart»
«Usun Savisaart» Foto: Facebook kuvatõmmis

Sotsiaalmeedias loodi toetust avaldav lehekülg Tallinna linnapeale Edgar Savisaarele, kellele esitas kaitsepolitsei täna hommikul kahtlustuse korduvas altkäemaksus võtmises nii enda kui kolmanda isiku kasuks kokku mõnesaja tuhande euro väärtuses.

Keskerakonna aseesimehed Kadri Simson ja Enn Eesmaa näitasid täna päeval üles toetust, pärast seda loodi Facebooki lehekülg nimega «USUN Savisaar't», mis on praeguseks kogunud 162 meeldimist.

«KAPO varjab enda algatatud Tallinna Sadama skandaali Edgari vahistamisega. Mina usun Savisaart,» seisab lehekülje lisainfos.

«Kui riik tegi kaks lennundusfirmat, kus ühte jäeti kõik võlad, et siis puhta kehaga edasi minna, siis kas ei võiks Savisaare jalg võtta kõik süüdistused enda peale, et Edgar saaks puhta lehena edasi lihtrahva eest seista,» kirjutas anonüümne lehe looja.

«Kes iganes homseks linnavalitsusest veel vabaduses on, hakkab juhtima Keskerakonna tõekomisjoni,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles