Neli inimest sai ühistranspordis viga

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tramm ja buss
Tramm ja buss Foto: Peeter Langovits

Tallinnas ja Pärnus juhtus eile busside ja trammiga kokku kolm liiklusõnnetust, milles said kannatada jalakäijad või reisijad.

Esimene liiklusõnnetus juhtus kella 9.59 ajal Tallinnas Laikmaa tänaval.  57-aastase Valery juhitud autobussi MAN Lion City eest ja seejärel vastu autobussi paremat külge jooksis 69-aastane Hannu. Jalakäija toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Järgmine õnnetus toimus kella 11.42 ajal Tallinnas Pärnu mnt ja Alevi tänava ristmikul. 39-aastase Jelena juhitud trammile CAF pööras ette vasakpööret sooritanud tundmatu sõiduauto. Trammi pidurdamise tulemusena kukkus trammis viibinud reisija, 78-aastane Asta, kes toimetati sündmuskohalt Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Politsei palub õnnetuse pealtnägijatel helistada politsei kliendiinfo telefonil 612 3000 või saata e-kiri aadressile pohja.lmt@politsei.ee

Kella 14.07 ajal toimus liiklusõnnetus Pärnus Riia mnt ja Suur Sepa tn ristis reguleeritud ülekäigurajal. 59-aastane Nikolay, juhtides linnaliinibussi SOR tegi äkkpidurduse, kuna foori keelava tulega astus teele jalakäija (14-15 aastane tüdruk), kes pidurdavat bussi märgates jooksis ära.

Bussi pidurdamise tagajärjel kukkusid bussis viibinud reisijad, 78-aastane Aleksandra ja 55-aastane Tiina, kes toimetati Pärnu haiglasse kontrolli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles