Autolt löögi saanud mees hukkus

Tiina Kaukvere
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Täna öösel juhtus Sillamäel liiklusõnnetus, kus hukkus 43-aastane kohalik mees. 

Esialgsetel andmetel sai sõiduteel liikunud meesterahvas löögi Narva poolt Jõhvi suunas liikunud sõiduautolt Cadillac SRX, mida juhtis 1969. aastal sündinud Vladislav. Kõik liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel. 

Sõiduauto juht oli kaine ning tal oli juhtimisõigus. Õnnetuspaigas on kiirusepiirang 50km/h, sõidutee ääres on kergliiklustee.

Ida prefektuuri avariipolitseinik Raivo Vološtšuki sõnul nõuab sügisene pime aeg suuremat tähelepanelikkust ja hoolt nii autojuhtidelt kui ka jalakäijatelt.

«Igal aastaajal tuleb autojuhtidel valida sõidukiirus, mis lubab ohtudele reageerida ning jalakäijatel jälgida kõiki liiklusreegleid. Sügisesel ajal on täiendavaks riskiks halvenenud nähtavus, mistõttu tuleb autodel võimalikult puhtad hoida klaasid ning jalakäijad saavad end paremini nähtavaks teha kasutades helkurit,» ütles ta.

Juhtunut uurivad Ida prefektuuri kriminaalpolitseinikud, uurimist juhib Ida ringkonnaprokuratuur.

Eilne päev tõi veel kaasa mitmeid õnnetusi.  

Eile kella 06.45 ajal toimus liiklusõnnetus Narva linnas Elektrijaama tee ja Kadastiku tänava ristmikul, kus 55-aastane Tatjana sõitis sõiduautoga Ford Focus vasakpööret sooritades otsa peateel otse liikunud mopeedile Velimotor VL50QT, mida juhtis 62-aastane Gennadi. Mopeedi juht toimetati Narva haiglasse.

Kella 10.57 ajal toimus liiklusõnnetus Põlva maakonnas Voorepalu külas, kus 30-aastane Andres kaldus sõiduautoga  Mitsubishi Lancer vastassuunavööndisse ja sõitis otsa vastu liikunud Audi A4le, mida juhtis  44-aastane Signe. Audi juht toimeti TÜ kliinikumi ning Mitsubishi kaasreisijale, 26-aastanele Kasparile andis kiirabi kohapeal esmaabi.

Kella 17.39 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Ööbiku tänava ja Pardi tänava ristmikul, kus 49-aastane Olavi mootorrattaga Kawasaki ei andnud samaliigiliste teede ristmikul teed paremalt poolt lähenevale sõiduautole Škoda Octavia, mida juhtis 39-aastane Valeri. Kokkupõrke tulemusel kukkus mootorrattur vasakule poole haljasalale vastu aeda ja ta toimetati  Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kella 16.46 ajal teatati liiklusõnnetusest Tallinnas Endla tänaval, kus mööda kõnniteed jalgrattal liikunud 10-aastane poiss kukkus jalgrattaga kõnniteelt sõiduteele ette seal liikunud sõiduautole Honda Civic, mida juhtis 29-aastane Artjom. Jalgrattur toimetati Tallinna lastehaiglasse.

Kella 19.45 ajal toimus Tartus Vabaduse puiestee ja Poe tänava ristmiku lähedal liiklusõnnetus, kus 38-aastane Margus sõitis sõiduautoga Audi teeäärsest parkimiskohast sõitu alustades ette tagant jalgrattal lähenenud 31-aastasele Tanelile. Jalgrattur kukkus, kiirabi toimetas ta Tartu Ülikooli kliinikumi.

Kella 22 paiku sõitis 56-aastane Gennady sõiduautoga Toyota Corolla Narvas Kangelaste tänaval reguleerimata ülekäigurajal otsa teed ületanud 54-aastasele Aleksandrile. Jalakäija toimetati Narva haiglasse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles