Joobetunnustega roolist tabatud Heiki Arike lahkus ametist

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kõik puhuvad» operatsiooni käigus tabati 2015. aastal Kaitseliidu tollane avalike suhete osakonna juhataja ja 1993-94 siseministri ametit pidanud Heiki Arike, kes seepeale sai sule sappa. Mees tunnistas Õhtulehele, et tal tuvastati alkoholi tarvitamise jääknähud.
«Kõik puhuvad» operatsiooni käigus tabati 2015. aastal Kaitseliidu tollane avalike suhete osakonna juhataja ja 1993-94 siseministri ametit pidanud Heiki Arike, kes seepeale sai sule sappa. Mees tunnistas Õhtulehele, et tal tuvastati alkoholi tarvitamise jääknähud. Foto: Liivi Reinhold

Autoroolist joobetunnustega tabatud Kaitseliidu avalike suhete osakonna juhataja Heiki Arike lahkus ametist.

«Heiki Arike esitas Kaitseliidu ülemale lahkumisavalduse,» ütles BNSile Kaitseliidu pressiesindaja major Tanel Rütman. «Kaitseliidu ülem brigaadikindral Meelis Kiili rahuldas lahkumisavalduse.»

Politsei tabas pühapäeva hommikul «Kõik puhuvad» reidi käigus autoroolist joobetunnustega Kaitseliidu avalike suhete osakonna juhataja ja endise siseministri Heiki Arikese. Arike tunnistas Õhtulehele, et tal tuvastati alkoholi tarvitamise jääknähud.

Arike asus Kaitseliidu avalike suhete osakonna juhataja ametikohal tööle 2011. aasta detsembris.

Arike oli Mart Laari valitsuse siseminister aastatel 1993–1994.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles