Pärnus varastati öö jooksul kaks hinnalist Mercedest

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mercedese logo.
Mercedese logo. Foto: SCANPIX

Ööl vastu esmaspäeva varastati Pärnus kaks hinnalist sõiduautot, millest ühe kahjuks hinnatakse 30 000 ja teise kahjuks 60 000 eurot.

Lääne prefektuuri pressiesindaja teatel varastati ööl vastu esmaspäeva Pärnus Hiie tänaval vaba ligipääsuga hoovist musta värvi sõiduauto Mercedes Benz registrimärgiga 850 BJV. Kahju on 30 000 eurot. Auli tänaval avatud ligipääsuga parkimisalalt ärandati samal ööl aga valget värvi sõiduauto Mercedes Benz, mis kandis registreerimismärki 500 BLP. Selle auto omanik hindas kahju 60 000 eurole.

Prokuratuurist öeldi Postimehele, et uurimine on alles varajases staadiumis, mistõttu ei ole praegu veel võimalik öelda, kas kaks vargust võisid omavahel seotud olla.

«Autovarguste takistamiseks soovitame lisaks auto lukustamisele kasutada ka muid füüsilisi takistusi, näiteks rooli või käigukangi täiendavat lukustamist,» märkis Lääne prefektuuri pressiesindaja. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles