Piltuudis: ajateenijad kupatatakse igal õhtul uudistesaadet vaatama

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajateenijad «Aktuaalset kaamerat» vaatamas.
Ajateenijad «Aktuaalset kaamerat» vaatamas. Foto: Juss Saska / mil.ee

Igal õhtul kell 21 on ajateenijad nagu kord ja kohus televiisori ees, et üheskoos vaadata värsket «Aktuaalse kaamera» uudistesaadet.

Kaitseressursside ameti avalike suhete nõunik Anne Osvet selgitas, et ühine uudistesaate vaatamine on aastatega välja kujunenud tava, mille eesmärk on hoida ajateenijaid ühtses uudisteruumis.

«Enamasti vaadatakse küll «AKd», kuid teisedki uudiste magasinid pole keelatud. Piiravaks teguriks on vaid see, et teiste uudistesaadete ajal on ajateenijate päevakavas muud tegevused ja neid ei jäeta ära. Sestap on «AK» põhisaade oma algusega kl 21 üsna paslik aeg,» lisas ta.

Käesoleva nädala algul alustas ajateenistust ligi 1200 kutsealust, nende seas ka kolm neidu. Valdav osa kutsealustest asus aega teenima Kuperjanovi jalaväepataljonis, aga ka Viru jalaväepataljonis, Tagalapataljonis ja Pioneeripataljonis. Neiud alustavad teenistust Õhutõrjepataljonis ja Pioneeripataljonis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles