Sinisalu: kapo ei lähe ehku peale

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kapo juht Arnold Sinisalu sõnas eile, et amet on pidevalt kahe tule vahel: ühed ütlevad, et nad räägivad liiga palju, ja teised, et nad ei räägi midagi.
Kapo juht Arnold Sinisalu sõnas eile, et amet on pidevalt kahe tule vahel: ühed ütlevad, et nad räägivad liiga palju, ja teised, et nad ei räägi midagi. Foto: Tairo Lutter

Edgar Savisaare kaliibriga poliitiku vastu ilma kindlate tõenditeta kahtlustuse esitamist uurimisasutused endale ei lubaks. Keskerakonna vallandatud meediasõda on vaid kaitsetaktika, ütleb kaitsepolitseiameti peadirektor Arnold Sinisalu usutluses Postimehele.

-Mis tundega te jälgite praegu Keskerakonna käivitatud meediasõda, kus on muu hulgas käibel väide, et kapo üritab Savisaart tappa?

Eks seda on emotsionaalselt keeruline mõista. See oleks naljakas, kui see poleks nii kurb. Inimlikult on see täiesti arusaamatu, miks meid süüdistatakse selles, mida me seaduse järgi tegema peame. Ju see siis on selline kaitsetaktika – mobiliseerida oma valijaid ja mängida emotsioonidele. Ju siis on inimesed nurka aetud ja nad ei leia, et oleks muid häid argumente kaitsepolitsei vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles