Naabrid aitasid tulekahju kustutada

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pärnu Postimees

Tartumaal oli eile hilisõhtul tules kaks elumaja: esimesena kortermaja, mille kustutamisel olid naabrid ise abiks, hiljem aga elumaja, mis sai tules suuri kahjustusi.

Kella 22.04 ajal teatati Häirekeskusele tulekahjust Tartu maakonnas Tartu vallas Kärkna külas kortermaja kolmandal korrusel. Naabrid aitasid mehe suitsusest korterist välja ja kustutasid madratsi. Kohale saabunud päästjad tuulutasid ruumid.

8. oktoobril kl 23.35 sai häirekeskus teate tulekahjust Tartu vallas Maramaa külas. Päästjate saabumise ajaks oli rehielamu katus üleni leekides ning vahelaed olid sisse kukkunud. 

Kiirabi toimetas korteris viibinud mehe tervisekontrolliks haiglasse.

Päästetööde juhi esialgsel hinnangul võis madrats süttida seinalambist. Tulekahju avastati tänu tööle hakanud suitsuandurile ning seetõttu sai oli võimalik kiiresti tegutseda.

Kella 23.35 ajal teatati häirekeskusele tulekahjust Tartu maakonnas Tartu vallas Maramaa külas. Päästjate saabudes põles elamu lahtise leegiga, katus ja osa vahelagesid olid sisse langenud. Päästjatel kulus hoonete kustutamiseks paar tundi. Järelkustutust käidi tegemas mõni aeg hiljem, sest hõõguma oli jäänud üks kuurinurk. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles