Muhu vallavolikogu pidas turismitaluniku pärast erakorralise istungi

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muhumaa.
Muhumaa. Foto: Andres Teiss.

Muhu vallavolikogu näitas end tõelise ettevõtluse eestkostjana, kui korraldas kohaliku ettevõtja ärihuvidele vastu tulles erakorralise istungi.


Muhu vallavolikogu 2. septembril toimunud erakorralise istungi päevakorras oli vaid üks punkt: Tihuse hobuturismitalu omaniku Martin Kivisoo taotlus muuta Tihuse maaüksuse sihtotstarbe maatulundusmaast ärimaaks, kirjutas Oma Saar.

Maa sihtotstarve muutmist soovis ettevõtja seoses PRIA meetmest toetuse taotlemisega.

Muhu vallavolikogu esimehe Kadri Tüüri sõnul kutsuti kokku erakorraline istung, kuna Martin Kivisoo avaldus jäi hilinemise tõttu augustis toimunud korralise istungi päevakorrast välja.

Taotlus oleks pidanud laekuma vähemalt 14 päeva enne istungit, kuid Kivisoo taotlus laekus 12 päeva enne istungit.

Martin Kivisoo sõnul jäi ta avalduse esitamisega hiljaks, kuna ei teadnud täpselt volikogu protseduurireegleid.

«Seetõttu ei saanud volikogu minu küsimust arutada sel istungil, kus mul oli seda tarvis. Ainsaks lahenduseks oli volikogu selle punkti jaoks eraldi kokku kutsuda,» rääkis ta.

Tihuse maaüksuse sihtotstarbe muutmise erakorralisele istungile kogunes 13 volikogu liikmest 11 liiget, kes kõik hääletasid eelnõu vastuvõtmise poolt.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles