Hanso esitab teabeameti peadirektoriks Mikk Marrani

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Marran
Mikk Marran Foto: Raigo Pajula

Kaitseminister Hannes Hanso esitab teabeameti peadirektori kandidaadiks Mikk Marrani kandidatuuri.

Kaitseminister Hannes Hanso esitab neljapäeval valitsusele teabeameti peadirektori kandidaadiks praeguse ministeeriumi kantsleri Mikk Marrani kandidatuuri, ütles BNS-ile ministeeriumi pressiesindaja.

Esmaspäeval toetas riigikogu julgeolekuasutuste järelevalve erikomisjon ühehäälselt Mikk Marrani kandidatuuri teabeameti peadirektori ametikohale.«Leidsime, et tegemist on hea kandidaadiga,» ütles BNS-ile komisjoni esimees Ken-Marti Vaher.

Valitsus nimetas senise teabeameti peadirektori Rainer Saksa tänavu augustis välisministeeriumi kantsleriks.

Valitsus nimetas Mikk Marrani kaitseministeeriumi kantsleriks 2010. aasta novembris.

Aastatel 1999-2003 töötas Marran kaitseministeeriumi Balti koostöö büroos, 2003-2006 osakonna juhatajana ministeeriumis ning 2006-2009 kaitsetalituse direktorina Eesti alalises esinduses NATO juures. Aastal 2010 asus ta tööle ministeeriumi kaitseinvesteeringute asekantsleri ametikohal.

Kaitseministeeriumi valitsemisalas oelv teabeamet kogub ja töötleb välis-, majandus- ja riigikaitsepoliitika kujundamiseks vajalikku välisriike puudutavat poliitilist, sõjalist ja majanduslikku infot. Lisaks tegeleb asutus elektroonilise ja vastuluurega, eriside tagamise ning edastatava teabe elektroonilise kaitsega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles