Ginter uutest parvlaevadest: laevadel on juba tunda praami hõngu

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Sadama juhatuse liikmed Carri Ginter (paremal) ja Marko Raid (vasakul) tutvuvad Gdanskis valmiva parvlaevaga.
Tallinna Sadama juhatuse liikmed Carri Ginter (paremal) ja Marko Raid (vasakul) tutvuvad Gdanskis valmiva parvlaevaga. Foto: Eero Vabamägi

Tallinna Sadama juhatuse liige Carri Ginter külastas eelmisel nädalal Poola laevafirmasid, kes ehitavad Saaremaa ja Hiiumaa vahele uusi parvlaevu, tema sõnul käib laevadega suur töö ja praami hõngu on neil juba tunda.

Ginter ütles ETV saates «Ringvaade», et laeva keretööde juhtimise eest vastutava inimese sõnul saab Tallinna Sadam ilusad ja tugevad laevad.

Carri Ginter sai Tallinna Sadama juhatuse liikmeks augusti lõpus, tema sõnul oli esialgu sealsete töötajate hulgas suur ärevus, kuid nüüdseks on tekkinud töökeskkond, kirjutas ERRi uudisteportaal.

«Inimesed on aru saanud, et ei käi massivallandamised ja ülekuulamised ja jälitamised, vaid me saame majast palju tuge, sisekontrolli, raamatupidamise poolt. Ma tunnen, et meil on meeskonnatöö tugevalt käimas,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles