Kooseluseaduse rakenduseelnõu jääb loodetud 51 algatajahääleta

Tuuli Koch
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu ees enne kooseluseaduse kolmandat lugemist jagati Riigikogu liikmetele seaduse toetuseks lilli ja avaldati seaduse vastu meelt. 09OKT10 FOTO: SANDER ILVEST/POSTIMEES
Riigikogu ees enne kooseluseaduse kolmandat lugemist jagati Riigikogu liikmetele seaduse toetuseks lilli ja avaldati seaduse vastu meelt. 09OKT10 FOTO: SANDER ILVEST/POSTIMEES Foto: SANDER ILVEST/

Täna peaksid lõplikult selguma need parlamendi liikmed, kes julgevad panna oma nime alla kooseluseaduse rakendusseaduse eelnõu algatamise avaldusele. Loodetud 51 toetushäält ei paista aga kusagilt.

Postimehe andmetel on täies koosseisus eelnõu algatamise poolt Sotsiaaldemokraatlik Erakond, kus oli kõhklejaid aasta tagasi, mil palju kirgi-vastuseisu ja lõpuks lillesülemid riigikogu ette toonud kooseluseadus riigikogus napilt vastu võeti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles