Postimees teeb otseülekande sotsiaalmeedia ja sõja teemalise raamatu esitluselt

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Postimees teeb teisipäeval, 20. oktoobril otseülekande Thomas Elkjer Nisseni raamatu esitluselt, teos käsitleb sotsiaalmeedia kasutamist tänapäeva sõjalistes konfliktides.

Raamatu «Sotsiaalmeedia kasutamine relvasüsteemina. Tänapäeva konfliktide omadused» esitlus algab teisipäeval kell 11 Tallinnas Rahva Raamatu kaupluses.

Raamatu väljaandja on Postimehe kirjastus.

Raamat kirjeldab kuidas sotsiaalmeedia kujundab maailma poliitikat ja tänapäeva konflikte, uurides sotsiaalmeedia rolli luureandmete kogumisel, sihtmärgistamisel, küberoperatsioonides, psühholoogilises sõjapidamises ja juhtimistegevustes.

Värskemaid konflikte Süürias ja Ukrainas hõlmav käsitlus annab oma panuse nüüdisaja konfliktide teooria loomiseks ning konfliktide uurimiseks.

Esitlusel räägib oma teosest raamatu autor Thomas Elkjer Nissen ning ta vastab ka kuulajate küsimustele ja vastustele. Toimub arutelu sotsiaalmeedia rollist tänapäeva konfliktides ning kaitseministeeriumi esindaja edastab tänusõnad autorile ja kirjastajale.

Strateegilise kommunikatsiooni spetsialist Thomas Elkjer Nissen töötab Taani kuninglikus kaitsekolledžis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles