Valitsus kinnitas Marrani teabeameti juhiks

Tiina Kaukvere
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Marran
Mikk Marran Foto: Jaanus Lensment

Valitsus kinnitas Mikk Marrani teabeameti peadirektoriks, kelle viieaastane ametiaeg hakkab pihta tuleva aasta jaanuarist.

 

Senine teabeameti juht Rainer Saks on ametis novembri lõpuni. Saks asub 1. detsembrist välisministeeriumi kantsleri ametikohale viieks aastaks, mistõttu ta ka praegusest ametist vabastatakse. Saks töötab teabeameti peadirektorina 2011 aasta 10. veebruarist.

Mikk Marran töötab kaitseministeeriumi kantslerina 2011. aasta 1. jaanuarist.

Vabariigi valitsus nimetab julgeolekuasutuse juhi ametisse viieks aastaks kaitseministri ettepanekul, kuulates ära riigikogu julgeolekuasutuste järelevalve komisjoni seisukoha.

Teabeameti peadirektor teostab avalikku võimu avaliku teenistuse seaduse alusel - juhib ametiasutust, teostab riiklikku- ja haldusjärelevalvet, tagab riigi julgeoleku ja põhiseadusliku korra ning teabeameti pädevuses olevate poliitikat kujundavate otsuste sisulise ettevalmistamise ja rakendamise. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles