Ettevõtja Jüri Käo intervjuus Priit Pulleritsule: Kõik ideed vana majanduse arendamiseks tulevad uuest majandusest

Priit Pullerits
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kui mul on ülikond seljas, kannan ikka lipsu. Kuidagi nagu vana kooli värk,» nendib Jüri Käo kavalalt muiates. «Tunnen ennast ülikonna ja lipsuga täiesti vabalt – mind need ei ahista.»
«Kui mul on ülikond seljas, kannan ikka lipsu. Kuidagi nagu vana kooli värk,» nendib Jüri Käo kavalalt muiates. «Tunnen ennast ülikonna ja lipsuga täiesti vabalt – mind need ei ahista.» Foto: Mihkel Maripuu

Uue Eesti aja edukamaid ja laiahaardelisemaid ettevõtjaid tunnistab, et teda ei tiivusta raha – jutt oleks kümnetest miljonitest eurodest –, mida ta teenib, vaid seatud eesmärkide poole püüdlemine. Ühtlasi avaldab ta, mida eesmärkide saavutamiseks peale õnne veel vaja on.

Jüri Käo tunnistab, et ta on harjunud ostma seda, mis on olemas, mida saab katsuda ja kaaluda.  Samas jälgib ta huviga uue majanduse ärisid, sest sealt tulevad kõik ideed vana majanduse arendamiseks. Vana majandus jääb alles nagunii. Aga noortele soovitab ta käia kõigepealt koolis ja saada korralik haridus. Kohe peale gümnaasiumi ärijuhtimist õppima minna pole mõtet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles