Kokkupõrke ära hoidnud veoautolt paiskusid palgid teele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Äkkpidurduse teinud palgiveoautolt kukkusid palgid maanteele ja vigastasid haagist ning tõstukit.
Äkkpidurduse teinud palgiveoautolt kukkusid palgid maanteele ja vigastasid haagist ning tõstukit. Foto: Kenno Soo

Eile tuli umbes tunniks ajaks sulgeda liiklus Suure-Jaani lähedal Mudiste-Suure-Jaani-Vändra maantee seitsmendal kilomeetril, kuna palgiveoauto äkkpidurduse tõttu paiskus koorem maanteele laiali. 

Kõrvalteelt ristmikku ületama hakanud suur palgiveoauto märkas nimelt viimasel hetkel, et peateelt läheneb tema suunas sõiduauto. Veokijuht tegi äkkpidurduse, mille peale lendas osa koormast maanteele.

Juhtunu tagajärjel keegi viga ei saanud ning võimalik, et sõiduauto ei pannud juhtunut tähelegi, sest jätkas pidurdamata oma teekonda.

Esialgsetel andmetel tuli palgiveok Suure-Jaanist ja soovis sõita ristmikult otse edasi Kõidama poole. Veokijuhi kinnitusel jäi ta stoppmärgi juures seisma, et veenduda ristmiku ohutuses, kuid talle tagant küljepeeglisse paistnud ereda päikese tõttu ei märganud juht peateelt tulnud sõiduautot.

Veok jätkas liikumist ning jõudis juba keset ristmikku, kui nägi, et Mudiste poolt tuleb auto. Viimasel hetkel suutis palgikoormaga auto juht pidurid blokki vajutada, mille tagajärjel lendasid palgid haagiselt maanteele. Õnnetuse tagajärjel sai kannatada nii haagis kui veoauto tõstuk.

Sündmuskohale kutsuti teine palgiveok, mis tõstis maanteele kukkunud palgid oma haagisele. Sündmuskohal käinud politsei fikseeris õnnetuse ning reguleeris liiklust, mis oli häiritud tund aega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles