Naine ja aastane laps jäid ülekäigurajal auto alla

Tiina Kaukvere
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülekäigurada
Ülekäigurada Foto: Liis Treimann

Eile juhtus kolm liiklusõnnetust ning tabati 14 alkoholi tarvitanud juhti.

Eile kella 8.04 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Mahtra tänav 36 juures, kus 18-aastane Sergei sõitis sõiduautoga Ford Mondeo otsa ülekäigurada ületanud 35-aastasele Juliale, kes oli koos 1-aastase lapsega. Naine toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse ja tüdruk Tallinna lastehaiglasse.

Kella 15.27 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Pärnu maantee 238 juures, kus 39-aastane Eha sõitis sõiduautoga Toyota Corolla Verso ülekäigurajal otsa 20-aastasele jalgratturile. Jalgrattur toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kella 19.55 ajal toimus liiklusõnnetus Põlvamaal Räpina-Raigla maantee 1,2. kilomeetril, kus 77-aastane Kaarel sooritas sõiduautoga Škoda Fabia parempööret peateele ja kaldus vastassuunavööndisse, kus põrkas kokku mopeediga Baotian 820B, mida juhtis 71-aastane Mart. Kiirabi andis mopeedijuhile esmaabi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles