Ühele
100 g lõhefileed
kartulitärklist
15 g ingverit
15 g rohelist sibulat
Kaste:
12 g seesamiseemneid
6 g küüslauku
2 g kuivatatud tšillipipart
10 g seesamiõli
40 g sojakastet (light)
50 g suhkrut
Ühele
100 g lõhefileed
kartulitärklist
15 g ingverit
15 g rohelist sibulat
Kaste:
12 g seesamiseemneid
6 g küüslauku
2 g kuivatatud tšillipipart
10 g seesamiõli
40 g sojakastet (light)
50 g suhkrut
Rösti seesamiseemned, seejärel rösti tšilli ning lisa küüslauk ja seesamiõli. Lisa veel sojakaste ja suhkur, keeda kokku. Seejärel lisa eelnevalt röstitud seesamiseemned. Lõhefilee maitsesta soola ja pipraga, paneeri õrnalt kartulitärklises. Kuumuta vokkpann, prae lõhe mõlemalt poolt mõnusalt pruuniks, vala juurde õli ja lase kalal vaiksel kuumusel õli sees 4–5 minutit küpseda. Seejärel lisa peenteks ribadeks lõigatud ingver ja roheline sibul, keera korraks kuumust juurde ning kurna sõelale. Serveerimiseks aseta kala taldrikule, kala peale tõsta ingver ja sibul ning vala üle kuuma kastmega. Serveeri aurutatud riisiga.