Fotod ja video: Tallinna-Narva maanteel lahvatas veoauto leekidesse

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kella 14.30 paiku lahvatas teadmata põhjustel Tallinna-Narva maanteel Kuusalu kandis leekidesse veoauto.

Pealtnägija sõnul sõitis ta Kuusalust Narva suunas ning nägi umbes viiendal kilomeetril üle tee leekides veoautot. «Juht hüppas just kabiinist välja, isiklikud asjad süles, ja liikus longates eemale,» kirjeldas ta. «Üks Narva poolt tulnud auto pidas kinni ja pakkus oma abi. Üldiselt palus aga päästja kaugemale hoida, sest oli oht, et paak plahvatab ja hiljem plahvataski.»

Tema sõnul jõudis kiirabi kohale umbes 20 minuti pärast, politsei veelgi hiljem. «Olin seal umbes pool tundi ja siis ei olnud politsei veel jõudnud.»

Põlengu tõttu oli liiklus kohapeal tugevalt häiritud. Politsei läkski kohale liiklust reguleerima. «Saime teate kella 14.30 paiku, et Kuusalu kandis põleb veoauto,» ütles Põhja prefektuuri pressiesindaja Helen Uldrich. «Algselt läks kohale pääste, meie abi oli vaja hiljem, et liiklust reguleerida,» lisas ta.

Uldrichile pole teada, mis põhjusel Tallinna poole liikunud veok põlema läks. Ent ta kinnitas, et keegi viga ei saanud ja edasi menetleb asja ilmselt kindlustus.

Ilmselt mootoririke

Põhja päästekeskuse kommunikatsioonijuht Annika Koppel ütles, et kohale sõitsid Loksa päästjad ja Kolga vabatahtlikud, kes kustutasid põlengu. Autojuht tema kinnitusel meditsiinilist ülevaatust ei vajanud.

«Juhi hinnangul paiskus leek välja mootori alt, seega võib arvata, et põleng sai alguse mootoririkkest,» märkis Koppel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles