Sügisel kadunud mees leiti surnuna (2)

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei palub kõiki, kes on pärast 11. oktoobrit näinud foto kujutatud inimest, anda sellest teada telefonil 112.
Politsei palub kõiki, kes on pärast 11. oktoobrit näinud foto kujutatud inimest, anda sellest teada telefonil 112. Foto: Politsei

Möödunud sügisel Viljandis kadunuks jäänud 27-aastase mehe surnukeha leiti möödunud nädalal Paala järvest.

27-aastane Kaido lahkus Viljandi linnas Põhja puiesteel asuvast kodust mullu 11. oktoobril. Paar päeva hiljem, 13. oktoobri öösel oli ta püüdnud telefonitsi tabada üht lähedastest, kuid hilise aja tõttu jäi kõne vastamata. Pärast seda oli mehe telefon välja lülitatud ning tema asukoht teadmata.

Möödunud nädala kolmapäeval tuli numbrile 112 hädaabikõne, milles andis helistaja teada, et Paala järves hulbib vees midagi, millest ei ole täpselt aru saada, mis see on. Mõni aeg hiljem tõid päästjad järvest välja surnukeha.

Täna andis politsei teada, et järvest leiti möödunud aasta oktoobris Viljandis kadunuks jäänud Kaido surnukeha. Esialgsetel andmetel puudusid surnukehal vägivallatundemärgid, mistõttu ei ole politseil põhjust kahtlustada, et mehe surma taga võiks olla kuritegu.  

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles