Pressinõukogu esimeheks sai Andrus Karnau

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Karnau
Andrus Karnau Foto: Pm

Pressinõukogu liikmed valisid neljapäeval nõukogu esimeheks ajalehe Lääne Elu peatoimetaja Andrus Karnau, teatas Pressinõukogu.

Seni oli Pressinõukogu esimees venekeelse Postimehe endine peatoimetaja Jevgenia Värä.

Lisaks Karnaule ja Väräle kuuluvad pressinõukogusse aseesimees Tallinna Ülikooli kommunikatsioonijuht Sulev Oll, Eesti Advokatuuri kantsler Kristel Voltenberg, Harju maakohtu esimees ja kohtunik Helve Särgava, ajalehe Maa Elu peatoimetaja Peeter Raidla, Kuku raadio peatoimetaja Hindrek Riikoja, Äripäeva peatoimetaja asetäitja Aivar Hundimägi, Maalehe peatoimetaja Andres Eilart ja Kunstiakadeemia professor David Vseviov.

Pressinõukogu on ajakirjanduse eneseregulatsiooni organ, mis pakub ajakirjandusega vastuollu sattunud inimesele või asutusele võimaluse leida kohtuväline lahendus.

Nõukogu arutab kaebusi, mis laekuvad ajakirjanduses ilmunud materjalide peale.

Lisaks Eesti Ajalehtede Liidu liikmeslehtedele on pressinõukoguga ühinenud Eesti Rahvusringhääling, Kanal 2, Delfi, raadio Kuku, Tallinna TV, BNS ja TV3.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles