Savisaar: valitsuse reiting pole ammu nii madalal olnud

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar.
Edgar Savisaar. Foto: Sander Ilvest

Keskerakonna esimehe Edgar Savisaare sõnul pole erakonna valijad lasknud end skandaalist häirida, samas pole Savisaare sõnul valitsuse populaarsus ammu nii madalal olnud.

«Kõigepealt näitab reiting, et meie valija pole kõhklema löönud hoolimata meie vastaste käikudest ja segadustest,» ütles Savisaar Tallinna TV uudistesaatele.

Samuti märkis Keskerakonna esimees, et valitsuse reiting pole enam ammu nii madalal olnud.

«Kui võrrelda seda potentsiaalse valitsusega, mida tahtsime suvel luua, on praeguse valitsuse reiting palju nõrgem. Kolmas tähelepanek on see, et IRL on põhjas, nad on kõige viimasel positsioonil. IRLi olukord on praegu selline, et hullemat ei oskaks praegu kellelegi ennustada,» ütles Savisaar.

Kui homme toimuksid riigikogu valimised, annaks Keskerakonnale oma hääle 27 protsenti valijatest, selgus rahvusringhäälingu uudistetoimetuse tellitud Turu-uuringute ASi küsitlusest. Toetus Keskerakonna on septembriga võrreldes küll kahe protsendipunkti võrra langenud, ent Keskerakond on endiselt populaarseim partei.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles