Vakra: Savisaarel on selg vastu seina, oodata on korralikku rünnakut

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rainer Vakra
Rainer Vakra Foto: Heiki Rebane / BNS

Kunagine keskerakondlane, praegu Sotsiaaldemokraatlikku Erakonda kuuluv riigikogu liige Rainer Vakra leiab, et Keskerakonna juhil Edgar Savisaarel on kuu aja pärast peetava kongressi eel selg vastu seina, mistõttu on oodata korralikku rünnakut, kus lastakse käiku nii lubatud kui keelatud relvad.

«Pealinna juhtimine ja Eesti poliitika vajab muutust. Kuidas saab keegi toetada Edgar Savisaare jätkamist?» küsis Vakra vastuseks Tallinna linnaosavanemate tänasele avaldusele, kus nad kinnitasid toetust Savisaare jätkamisele Keskerakonna eesotsas.

Vakra hinnangul pakub Savisaare vastaskandidaat, erakonna aseesimees ja riigikogu fraktsiooni juht Kadri Simson keskerakondlastele võimalust edasi minna ja avada partei diskussiooniks teiste erakondadega.

«Samal ajal on Edgar Savisaarel selg vastu seina ja taganeda pole kuhugi. Usun, et näeme tema poolt veel korraliku rünnakut, kus käiku lastakse kõik relvad: nii lubatud kui keelatud,» kirjutas ta Facebookis ja lisas, et erakonna häving algab siis, kui parteid juhib edasi esimees, kes peab võitlema tervisega, kelle osas teostatakse uurimistoiminguid ja kellega teised erakonnad pole nõus koostööd alustama.

Keskerakonna kongress, kus valitakse erakonnale uued juhtorganid, toimub 29. novembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles