Elukaaslase tapnud Narva mees mõisteti kuueks aastaks vangi

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru maakohus
Viru maakohus Foto: Repro

Viru maakohus mõistis Sergei Baburtšenkovi süüdi oma elukaaslase tahtlikus tapmises ning mõistis talle karistuseks kuus aastat vangistust.

Baburtšenkovilt mõisteti välja tsiviilhagi 12 000 krooni, sundraha 10 875 krooni ja kriminaalmenetluse kulud, teatas Viru maakohtu pressiesindaja.

Kohtuotsus ei ole jõustunud ning sellele saab esitada apellatsiooni 15 päeva jooksul. Karistuse kandmise alguseks loetakse 7. oktoobrit 2009.

34-aastast Sergei Baburtšenkovi süüdistati selles, et ta lõi 7. oktoobril 2009 alkoholitarbimise käigus tekkinud tüli ajal noaga tapmise eesmärgil korduvalt oma elukaaslast, tekitades talle hulgaliselt haavu, mille tõttu kannatanu suri.

Kohtuistungil palus prokurör mõista varem kohtulikult karistamata Baburtšenkovile karistuseks kaheksa aastat vangistust, kaitsja palus kvalifitseerida teo ümber provotseeritud tapmisele ning karistuseks mõista viis aastat vangistust. Baburtšenkov tunnistas ennast süüdi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles