Oviir Palost ja Skinestist: riigi ülesanne ongi ettevõtjaid toetada

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtlusminister Liisa Oviir
Ettevõtlusminister Liisa Oviir Foto: Mihkel Maripuu

Sotsiaaldemokraatliku erakonna liige ja ettevõtlusminister Liisa Oviiri hinnangul on riigi ja ettevõtlusministri üks ülesannetest ettevõtlust toetada, mistõttu on õigustatud ka endise ministri Urve Palo pöördumine raudtee-ettevõtja Oleg Ossinovski toetuseks Leedu ministri poole.

«Riigi ja sealjuures ettevõtlusministri üks ülesannetest on toetada Eesti ettevõtjate tegevust nii kodu- kui ka välismaal. Toetamise viise on mitmeid, kaasa arvatud kolleegide tähelepanu juhtimine erinevatele vaidlustele,» ütles Oviir.

«Kui Eesti ettevõtjal tekib probleeme äritegevusega mõnel eksportturul, siis on loomulikult mõistlik küsida nõustamist ka näiteks majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumist. Samuti kui nähtub, et riik võiks ettevõtja probleemi lahendamisel abiks olla, siis puudub põhjus seda mitte teha,» lisas minister.

Oviiri sõnul palus Skinest algselt abi saatkonnast, misjärel pöördus Palo poole. «Kui Palo saatkonna poole pöördus, siis saadik Toomas Kukk juba tegeles teemaga.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles