Hiiumaa keskerakondlased lükkasid esimehekandidaadi arutelu edasi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar ja Kadri Simson.
Edgar Savisaar ja Kadri Simson. Foto: Sander Ilvest/Urmas Luik

Keskerakonna Hiiumaa piirkonna juhatus lükkas oma koosoleku, millel otsustatakse, keda toetada erakonna esimehe valimistel, kahe nädala võrra edasi.

«Lükkasime koosoleku edasi 11. novembrile, kuna Tallinna inimesed, kes tahtsid osaleda, ei saanud kohale tulla,» rääkis piirkonna esimees Ants Vahtras kolmapäeva õhtul BNSile.

Vahtras selgitas, et peab silmas Riigikogu ja Keskerakonna juhatuse liikmeid Enn Eesmaad ja Jaanus Karilaidi, kes kandideerisid kevadistel valimistel Hiiu-, Lääne- ja Saaremaa valimisringkonnas.

Lisaks raskendas Keskerakonna Hiiumaa piirkonna juhatuse koosolekut ka asjaolu, et kolmapäeva õhtul toimub ka Hiiu vallavolikogu koosolek, mis peaks määrama reeglid uue vallavanema valimiseks, märkis Vahtras.

Keskerakonna kongress valib parteile esimehe 29. novembril, kandideerivad praegune liider Edgar Savisaar ja erakonna aseesimees Kadri Simson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles