Ilves ja Kaljurand avaldasid Rumeenia tulekahjuohvrite lähedastele kaastunnet

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reede hilisõhtul lahvatas Bukaresti ööklubis tulekahju, milles hukkus 27 inimest. Ligi 180 said viga.
Reede hilisõhtul lahvatas Bukaresti ööklubis tulekahju, milles hukkus 27 inimest. Ligi 180 said viga. Foto: Reuters / Scanpix

President Toomas Hendrik Ilves ja välisminister Marina Kaljurand avaldasid kaastunnet Bukaresti ööklubi traagilise õnnetuse ohvrite lähedastele.

Ilves saatis kaastundekirja Rumeenia riigipeale Klaus Iohannisele ning avaldas kaastunnet Bukaresti ööklubis puhkenud traagilise põlengu ohvrite lähedastele ja soovis paranemist kõigile vigastatutele.

«Minus on mure ja lein, kui mõtlen noortele hukkunutele, kaastunne nende peredele ning lootus, et vigastatud kiirelt tervenevad,» kirjutas president Ilves Rumeenia kolleegile.

Kaljurand kirjutas Twitteris, et kohutav õnnetus Bukarestis oli väga kurb uudis. «Avaldan kaastunnet ohvrite peredele ja sõpradele ning kõigile Rumeenia inimestele,» kirjutas Kaljurand.

Rumeenia pealinnas Bukarestis sai reedel ööklubis puhkenud põlengus surma 27 ja viga ligi 180 inimest

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles