Tapal meelitab ohtlik majavare lapsi

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ka Tapal varistatud maja rusudel meeldib lastel mängimas käia.
Ka Tapal varistatud maja rusudel meeldib lastel mängimas käia. Foto: Eesti Kaitsevägi

Septembris varistati Tapal viiekorruseline varisemisohtlik maja, mille rusud aga nüüd lapsi turnima meelitavad.

Varistamise käigus vajus hoone kokku vaid keskelt ning viie-kuue meetrini kõrguvad rusud jäid ohvreid varitsema, vahendab Reporter.ee.

Maja vastas elav Valentina Toptšii rääkis, et näeb varemetes palju lapsi, kellel keegi silma peal ei hoida. Paljud vanemad on ohtlike rusude tõttu oma lastel väljas mängimise sootuks ära keelanud.

«Kui  vaadata, kuidas need lapsed seal betoonihunnikus kolasid, see oli jube tunne. Seal on armatuurrauad otse püsti, mida iganes võib seal juhtuda,» rääkis kohalik elanik Toomas Jurak.

Tapa vallavolikogu esimees erukindral Urmas Roosimägi ütles, et rususid on kaks korda lindiga piirata püütud, aga tähis on mõlemal korral varastatud. «Vanemad peavad oma lapsi jälgima, vaatama,» leidis Roosimägi, et laste kaitsmine on eelkõige vanemate kohus.

Roosimägi kinnitas aga, et varemete purustamine pidanuks algama juba nädala eest ja tööd seisavad vaid seetõttu, et hanke võitnud firmal tekkisid probleemid tehnikaga. Tema sõnul algavad tööd homme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles