Ilves avaldas Putinile seoses lennuõnnetusega kaastunnet

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kogalõmavia reisilennuk Airbus A321 sabanumbriga EI-ETJ selle aasta oktoobris Moskva Domodedovo lennuväljal – sama lennuk, mis täna Egiptuses alla kukkus.
Kogalõmavia reisilennuk Airbus A321 sabanumbriga EI-ETJ selle aasta oktoobris Moskva Domodedovo lennuväljal – sama lennuk, mis täna Egiptuses alla kukkus. Foto: SCANPIX

President Toomas Hendrik Ilves, peaminister Taavi Rõivas ja välisminister Marina Kaljurand avaldasid Venemaale kaastunnet seoses täna Egiptuses Siinai poolsaarel toimunud traagilise lennuõnnetusega.

«Minu sügav kaastunne täna õnnetusse sattunud reisilennukis hukkunud inimeste lähedastele ja sõpradele ning kogu Vene rahvale,» kirjutas Eesti riigipea Toomas Hendrik Ilves Venemaa presidendile Vladimir Putinile saadetud kaastundekirjas.

Välisminister Marina Kaljurand avaldas kaastunnet Venemaa Föderatsiooni välisministrile Sergei Lavrovile seoses täna Egiptuses Siinai poolsaarel toimunud traagilise lennuõnnetusega.

«Avaldan siirast kaastunnet lennukis viibinud inimeste peredele ja nende lähedastele. Minu mõtted on sel traagilisel ajal kõigiga, keda see õnnetus puudutab,» lausus välisminister Marina Kaljurand.

Venekeelse kaastundeavalduse avaldas oma Twitteri kontol ka peaminister Taavi Rõivas. «Avaldan siirast kaastunnet hukkunute peredele ja lähedastele. Me leiname koos teiega,» kirjutas Rõivas.  

Täna hommikul kukkus Egiptuses Siinai poolsaare kohal alla Sharm el-Sheikhist Peterburi teel olnud Vene reisilennuk, mille pardal viibis 217 reisijat ning seitse meeskonnaliiget. Praegustel andmetel olid kõik lennuki pardal viibinud Venemaa kodanikud.

Eesti välisministeeriumil ei ole praegu andmeid selle kohta, et lennuki pardal oleks olnud Eesti kodanikke või Eesti elanikke, ütles välisministeeriumi pressiesindaja Postimehele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles